Nyheter

Det händer mycket hos Franke. 
Här tänkte vi berätta om det som känns mest spännande.
Håll utkik - man vet aldrig vad som dyker upp

GDPR - Ersätter personuppgiftslagen ((PUL)

Franke Futurum och Franke KS Sweden är mån om din personliga integritet.

Vi har uppdaterat vår integritetspolicy i enlighet med EU:s nya förordning General Data Protection Regulation (GDPR) som den 25 maj 2018 ersätter den nuvarande svenska personuppgiftslagen.

Vi vill att du som kund och prenumerant ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Därför vill vi berätta hur vi behandlar dina personuppgifter. I vår integritetspolicy kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter i samband med att du köper varor från osseller prenumererar på våra nyhetsbrev eller kontaktar oss på annat sätt.

Ta gärna del av vår integritetspolicy här.

Du behöver inte göra någonting. Genom att fortsätta handla av oss eller prenumerera på våra nyhetsbrev godkänner du hur vi behandlar dina personuppgifter.

Vänliga hälsningar
Franke Futurum AB
Franke KS Sweden, a part of Franke Nederland B.V

Semestertider

Sommaren närmar sig med stormsteg och då blir det även semestertider.

Kundtjänst för Diskbänkar, Blandare m.m. har helt stängt för semester veckorna 29 & 30.

Kundtjänst (och lager/leverans) för Fläktar och Frames-By-Franke kommer att ha öppet hela sommaren.
Produktionen stänger veckorna 27-30

I båda fallen så kommer verksamheten att bedrivas med reducerad personalstyrka så det kan bli längre svarstider än  du är van vid.

Vi önskar er alla en Trevlig Sommar !

Nordbygg 2018

Den 10-13 April 2018 så finns vi på plats på Nordbyggmässan i Älvsjö.
Där kan du träffa våra säljare och ta en titt på lite produktnyheter

Du hittar oss i monter A43:20 (karta)

Du kan beställa fribiljetter här. Ange koden "frankefuturumnb18"

Varmt välkommen !

Nya medarbetare

Franke Futurum är inne i en expansiv fas och har den senaste tiden anställt ett antal nya personer.

- Evelina Lundgren - Kvalitets- och Miljösamordnare
- Per Jonsson - Kvalitetsingenjör

- Roger Karlsson - Produktchef

Vi välkomnar dem till Franke och önskar dem lycka till med sina arbetsuppgifter.