Een heerlijk kopje koffie op het werk

Nu de vraag naar koffie met een uitstekende kwaliteit op de werkplek gestaag groeit en steeds vaker coffee to go wordt aangeboden, kan het personeel gelukkig houden en de pauzetijd beperken een uitdaging vormen. Dankzij onze expertise en ervaring binnen de koffie-industrie kunnen we hulp bieden.

Of dit nu in een kleine personeelskeuken of een grote kantine is, met onze volautomatische koffiemachines kunnen uw werknemers tijdens elke pauze genieten van koffie van een hoge kwaliteit.

En als uw partner staan we altijd voor u klaar - van het eerste advies tot de installatie – en elke dag die daarop volgt.


Maak kennis met de A300 – klein formaat, grote prestaties

De nieuwe A300 van Franke mag dan klein zijn, maar de prestaties zijn indrukwekkend. De A300 is ideaal voor plaatsen met een beperkte ruimte en biedt een fantastische verscheidenheid aan dranken en een consistent hoge kwaliteit, elke dag, de hele dag door.


Waarom voor Franke kiezen?


Houd uw werknemers op de hoogte en betrokken

Onze koffiemachines bieden bedrijven de mogelijkheid om continu met hun werknemers te communiceren middels gerichte berichten. Update het touchscreen op afstand waar en wanneer u dat wilt met onze Franke Digital Signage. Met een schermformaat tot 12" bieden onze koffiemachines een nieuw, gepersonaliseerd en opvallend communicatiemiddel voor uw bedrijf.

Replay

Heerlijke koffie voor alle smaken en behoeften

Onze volautomatische koffiemachines maken het bereiden van een cappuccino, latte macchiato, hot chocolate en nog veel meer aangenaam eenvoudig. Ons uitgebreide assortiment aan koffiemachines zorgt er voor dat er altijd een oplossing is die aan elke ruimte en eis voldoet. Dankzij de kleine omvang is onze nieuwe A300 van Franke ideaal voor kleine personeelskeukens, terwijl de A1000 de grootste keuze aan dranken voor bedrijfskantines biedt. Al onze volautomatische koffiemachines zijn intuïtief in het gebruik en zijn ontworpen om de reiniging en het onderhoud te vereenvoudigen.

ONTDEK ONZE A-LIJN

Zorg ervoor dat elk moment er toe doet – neem contact op met ons

We helpen u graag om ook uw koffiepauzes van meerwaarde te voorzien. Vul eenvoudig het onderstaande formulier in en we zullen contact met u opnemen om al uw vragen te kunnen beantwoorden.