Efficiëntie en puur genot hand in hand – de Franke A600

Parkhotel Gunten aan het meer van Thun vertrouwt volledig op de professionele A600 koffiemachine van Franke en haalt een heus bedieningswonder in het bedieningsteam waarmee de dagelijkse hotelroutine voelbaar wordt ontlast. De koffiebonen worden aangeleverd door een familiegeleide, traditionele koffiebranderij en de machine overtuigt door Zwitserse knowhow, betrouwbaarheid en efficiëntie.


Lees de succes story van de A600 in Parkhotel Gunten

De ambitie: kwaliteit en subliem koffiegenot

Parkhotel Gunten wil zijn gasten met kwaliteit overtuigen. De gepassioneerde hotellier, die zijn gasten met vier-sterren-comfort verwent, was er alles aan gelegen om aan de wens naar gevarieerde koffiespecialiteiten tegemoet te komen.

Lees meer over Franke Perfect Coffee

De oplossing voor bewerkelijke specialiteiten

Bewerkelijke koffiecreaties zoals cappuccino en latte macchiato kunnen in hotels, met name tijdens de ontbijtservice, tot bottlenecks leiden. Desondanks dient het koffieaanbod over de hele dag verdeeld van gelijkblijvend hoge kwaliteit te zijn – dus ook tijdens seminars of bij banketten. De nieuwe koffievolautomaat A600 was daarvoor de perfecte oplossing.

Elke gast z'n eigen barista

Het unieke drankenassortiment van de Franke A600 vervult alle gastwensen. Door deze op een bijbehorende koffie-trolley te plaatsen kan het personeel deze professionele koffiemachine overal in het hotel flexibel inzetten: in de ontbijtzaal, maar ook in de lobby of in de seminarruimte.

Een minimale inspanning, een maximum aan genot

Niet alleen hotelmanager Philemon Zwygart weet dit comfort naar waarde te schatten – ook de gasten zijn over deze nieuwe service meer dan enthousiast. De heer Zwygart beschouwt de Franke A600 als een hoogst effectief servicewonder: «Behalve het leveren van topprestaties qua koffieperfectie zorgt het volautomatische reinigingsprogramma ook nog eens voor een flinke ontlasting van ons bedieningspersoneel.»