De hotelkoffiemachine voor koffiegenot in al z'n facetten

Zelfbediening bij het ontbijtbuffet, een espresso na de lunch of een barista-creatie aan de bar: als hotelier staat u in uw bedrijf voor de meest uiteenlopende uitdagingen. Uw ultieme doel: al uw gasten verwennen met koffie van constante hoge kwaliteit – ondanks verschillende bedrijfsstoffen, hoge capaciteitsbegroting en wisselende bedrijfsstoffen.


Maatbepalend – De juiste toepassing

De keuze van de juiste koffiemachie op de juiste plaats is maatbepalend voor het succes van uw bedrijf. Of dat nu een koffie-volautomaat voor uw ontbijtruimte of capsulemachines voor uw vergaderruimten betreft – onze tabel toont u de ideale gebruikstoepassing.

De succes story van Parkhotel Gunten

Hij ontlast de hotelroutine en combineert genot met efficiëntie. Parkhotel Gunten aan het meer van Thun breidt het bedieningsteam uit met een heus servicewonder: de A600.

Lees de succes story van Parkhotel Gunten

Wat maakt de A600 totde perfecte hotelkoffiemachine?

De grote watertank en het royale koffiedikreservoir zorgen voor een vlekkeloos verloop van de zelfbediening, door installatie op een bijpassende koffie-trolley kunt u de A600 perfect flexibel inzetten – en het volautomatische reinigingsprogramma ontlast ook nog eens uw personeel.

Lees meer over de Franke A600

De fantastische wereld van Franke koffiemachines