Prefecte koffiebeleving voor koffiekenners << On the go>>

Ook als uw klanten onderweg zijn en weinig tijd hebben, mag een kop kostelijke koffie niet ontbreken. Of het nu gaat om koffie voor thuis, voor op kantoor, of om «coffee to go»: presenteer altijd en overal koffiecreaties op barista-niveau.


Met Franke Coffee Systems naar succes

Creëer een enorme variëteit van dranken van Franke topkwaliteit en verheug u over de lage bedrijfs- en servicekosten van uw Franke machines. De keuze van de juiste koffiemachine op de juiste plaats is cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Of het nu gaat om een koffievolautomaat voor uw verkoopbuffet of een filterkoffiemachine voor de zelfbedieningsruimte – onze tabel verklapt wat voor u de ideale oplossing is.

«Family Express»: verbeterde omzet dankzij Franke

De convenienceketen «Family Express» uit Valparaiso (Indiana, USA) ziet de koffieverkoop al jaren teruglopen. De oorzaak? De eisen van de klant aan de kwaliteit van warme en koude dranken lagen een heel stuk hoger dan wat het eenvoudige assortiment van de shops te bieden had. De oplossing: een nieuw koffieconcept met de Franke FoamMaster 850 – voor heerlijke koffie om mee te nemen.

Lees de succes story van Familiy Express

De fantastische wereld van Franke koffiemachines