Wij zijn van mening dat koffie meer dan alleen bonen en machines betreft

Het gaat om het moment waarop u nieuwe of terugkerende klanten een ongekende koffie-ervaring kunt aanbieden. Of het moment waarop u keer op keer weer een consistent hoge kwaliteit in het kopje kunt bieden. Het gaat om het moment waarop u uw klanten buiten werktijden om moet serveren, of wanneer uw personeelsleden leren hoe ze snel een eenvoudig de apparatuur kunnen gebruiken. En het draait om het moment waarop u uw business uitbreidt naar nieuwe locaties waarbij dezelfde hoge kwaliteit in het kopje behouden blijft.

Het draait allemaal om het moment.

Maak het schitterend.


Bekijk de onderstaande video en ervaar het nieuwe Franke-moment

Replay

Wilt u samen uw volgende moment creëren?

Neem dan contact met ons op

SMAAK EN KWALITEIT

Met de iQFlow™ extractiecontrole in reële tijd kunt u persoonljke smaakprofielen opstellen en uw klanten de hoogste standaard aanbieden. In elk kopje.

EEN PARTNER WAAR U ALTIJD OP KUNT VERTROUWEN

Van onze machines die in Zwitserland zijn vervaardigd en de consistent hoge kwaliteit in het kopje zal produceren, tot de allround klantenservice die we u bieden – elk detail van onze oplossingen is ontwikkeld met het oog op betrouwbaarheid.

KOFFIECOMPETENTIE

Het gaat niet alleen over de juiste koffiemachine. Het gaat ook over de juiste expertise. Daarom bieden we met onze koffieseminars en sensoriële workshops onze klanten en partners de perfecte gelegenheid om de geheimen van de industrie uit te diepen. Zo verbetert u uw kennis van koffie en de verkoop in het proces.


De wonderlijke wereld van onze koffiemachines