Coffee & More – Een slogan die de Franke A600 alle eer bewijst

Fantastische koffiekwaliteit, rijk gevarieerde koffiecreaties en ongekende efficiëntie: De Franke A600 biedt dat allemaal. En past zo perfect in het concept van de internationale «Dunkin’ Donuts“-keten»: genot van de allerbeste kwaliteit.


Lees de succes story van de A600 bij Dunkin’ Donuts

Innovatie en genot

Een innovatieve en economische oplossing is met name voor kleine zaken eminent belangrijk. Omdat «Dunkin’ Donuts» staat voor genot van de allerbeste kwaliteit, is het belangrijk om koffie van gelijkblijvende hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Het doel van Murtaza Rizvi, regiomanager bij «Dunkin’ Donuts» en verantwoordelijk voor zeven vestigingen in Baden Württemberg, is bovendien het omzetaandeel van de koffiecreaties in zijn filialen te verhogen. Hij koos daartoe voor de professionele A600 koffiemachine van Franke Coffee Systems.

Lees meer over Franke Perfect Coffee

Ontlasting van het personeel

Snelle service en vers gezette koffie die dag in dag uit even heerlijk en aromatisch smaakt. Dat is wat «Dunkin’ Donuts» klanten willen. En daar ligt precies de uitdaging voor de kleine vestigingen met wisselende bedieningsploegen. Om economische redenen is de bediening ook tijdens piekuren dikwijls in handen van één persoon – zonder dat er klanten hoeven te wachten. Intuïtieve bediening van een professionele koffiemachine en snelle bereiding van de diverse koffiespecialiteiten zijn daarom extreem belangrijk.

Geslaagde vuurdoop


Murtaza Rizvi is opgetogen over de nieuwe A600. «Wij zijn nu in staat om ook op onze nieuwe, nog drukker bezochte locatie met enkelvoudige personeelsbezetting te opereren.»

Los van de koffiemachine is «Dunkin‘Donuts» ook zwaar geïmponeerd door de professionele service van Franke Coffee Systems. Dankzij de service-hotline is een goede bereikbaarheid gegarandeerd en de snelle responstijden zijn bijzonder overtuigend. Bij «Dunkin‘Donuts» staat de volgende serie Franke koffiemachines al in de planning.

De fantastische wereld van Franke koffiemachines