Een fantastisch partnership: Steigenberger en Franke

Het Steigenberger Grandhotel Belvédère in Davos bedient zijn prominente gasten tijdens de economische top met behulp van de C250FM, de nieuwe kantoorkoffiemachine van Franke Coffee Systems. Ruim 60 kantoorruimtes van het 5-sterren luxehotel worden voorzien van de nieuwe capsulemachine.


Koffiecreaties voor de hoogste eisen

Ter gelegenheid van de economische wereldtop 2016 gaat Franke met zijn partner, de capsulefabrikant K-fee System GmbH, een samenwerking aan met het gerenommeerde Steigenberger Grandhotel Belvédère in Davos. Tijdens de jaarvergadering hebben internationale persoonlijkheden uit de politiek en economie de gelegenheid om het innovatieve capsulesysteem uitgebreid op de proef te stellen. Marc Krüger, ceo van de Krüger Groep, die het merk K-fee® Professional System exploiteert, is verheugd over de samenwerking: «Wij zijn er trots op, partner van het Steigenberger Grandhotel Belvédère in Davos te mogen zijn. Ons systeem beantwoordt zelfs aan de eisen van een dermate gerenommeerd tophotel.»

5 sterren voor de Franke capsulemachine

De food & beverage manager van het Steigenberger Grandhotel Belvédère is meer dan tevreden over de capsule-koffiemachine. «Wij zijn zeer enthousiast over het K-fee®-Professional System. De machine laat zich heel eenvoudig bedienen en moeiteloos reinigen. De bediening in onze 60 meetingruimtes tijdens de jaarvergadering was voor ons nooit eerder zo ongecompliceerd.

Lees meer over het K-fee® capsulesysteem

Koffiegenot op topniveau

Onze twee nieuwe capsulemachines C200 en C250FM verwennen u met een koffieassortiment van barista-kwaliteit en laten zich heel eenvoudig bedienen. Tover per knopdruk koffie-, thee- en melkmixdranken, in tal van verrukkelijke smaken, tevoorschijn. En ook het schoonmaken zal u geen zorgen bereiden: beide machines hebben een geïntegreerd volautomatisch reinigingssysteem. Het model C250FM is bovendien met het meervoudig onderscheiden Franke melkschuimsysteem FoamMaster™ uitgerust. Genot op het hoogste niveau

Lees meer over de Franke FoamMaster™

De fantastische wereld van Franke koffiemachines