De perfecte koffiemachine voor de kantoor en conferentieruimtes

Gun ook uw medewerkers tijdens het werk altijd even een moment om te genieten – van een verrukkelijke koffiespecialiteit, bereid met onze even veelzijdige als ongecompliceerde C250FM capsulemachine. U zult het zien: dat gebaar van waardering werkt motiverend en zorgt voor een fantastisch werkklimaat.


Het summum van genot

Verleid uw klanten en gasten met de heerlijke geur van volmaakte, vers gezette koffie. Met onze capsulemachines bereidt u koffie-, thee- en melkmixdranken met een simpele druk op de knop, in onvolprezen barista-kwaliteit. De keuze van de juiste koffiemachine op de juiste plaats is cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Of het nu gaat om een koffievolautomaat voor uw pauzeruimte of een capsulemachine voor uw vergaderruimten – onze tabel verklapt wat voor u de ideale oplossing is.        

De succes story van het Steigenberger Belvédère hotel in Davos

Het Steigenberger Grandhotel Belvédère in Davos bedient zijn prominente gasten tijdens de economische top met behulp van de C250FM, de nieuwe kantoorkoffiemachine van Franke. Ruim 60 kantoorruimtes van het 5-sterren luxehotel worden ter gelegenheid van de jaarvergadering voorzien van de nieuwe capsulemachine.

Lees de succes story van het Steigenberger Belvédère in Davos

De fantastische wereld van Franke koffiemachines