Welkom in het PR & Media Center van Franke Coffee Systems

Hier vindt u de allernieuwste informatie rond onze schitterende producten, persberichten en de contactgegevens van uw media-aanspreekpartners.


Franke Coffee Systems

Kostelijke koffie schept onvergetelijke momenten. Franke Coffee Systems is een leidende aanbieder van oplossingen voor koffiebereiding buitenshuis. Het productassortiment van Franke Coffee Systems omvat volautomatische en traditionele koffiemachines, capsulemachines en koffiezetapparaten met grote capaciteit.


A200 – fantastisch eenvoudig bedienbaar

Volmaakt koffiegenot was nog nooit zo eenvoudig! Met de Franke A200 en zijn intuïtieve touchscreen kunnen uw klanten met spelend gemak tot maar liefst 18 koffie- en andere drankdromen werkelijkheid laten worden. En het allermooiste? U heeft voor inbedrijfstelling en reiniging niet eens een handleiding of voorkennis nodig – het display van de Franke A200 begeleidt u visueel bij elke stap.

Persbericht lezen (Engels) PDF (72 KB)

A600 FM EC: All you need for the perfect coffee

The A600 from Franke Coffee Systems caters to providing customized beverage preparation of the best quality using sophisticated Swiss technology. This allows the A600 to enhance the efficient service of beverages. The latest design is equipped with the FoamMaster™ for almost unlimited beverage variety and the automatic EasyClean cleaning system for impeccable hygiene.

Persbericht lezen (Engels) PDF (131 KB)

A600 – onverslaanbaar bij bediening en zelfbediening

Een kristalhelder touchscreen met 3 kiesbare gebruikersinterfaces maken de Franke A600tot een schitterende oplossing voor bediening of zelfbediening. Bepaal zelf, of het display verleidelijke koffiecreaties moet tonen, een intuïtief overzicht voor zelfbediening moet aanbieden, of langs efficiënte service-supportoplossingen moet leiden.

Persbericht lezen (Engels) PDF (71 KB)

A800 – Qua capaciteit een klasse apart

De volautomaat A800 is speciaal ontworpen om grote aantallen drank zeer snel en in topkwaliteit van heel veel dranken te leveren. Een perfecte espresso zetten, gelijktijdig melk opschuimen en een hete thee bereiden? Dankzij het professionele 3-boiler-systeem geen enkel probleem. De A800 verwerkt zelfs de grootste bestellingen met professionele gelatenheid.

Persbericht lezen (Engels) PDF (205 KB)

A1000 – De nieuwe dimensie in koffiegenot

Het product van onze gecombineerde know-how, ervaring, vernieuwingsdrang en passie, heet de Franke A1000. Hij vervult perfect alle wensen die aan een lievelingskoffie worden gesteld; hoe speciaal en individueel ook. Met voor multimedia geschikte gebruikersinterface, geïntegreerde FoamMasterTM voor een fabuleuze schuimkwaliteit en standaard CleanMaster voor maximale hygiëne. Hartelijk welkom in de nieuwe dimensie van koffiegenot.

Persbericht lezen (Engels) PDF (189 KB)

FoamMaster 850 – perfect melkschuim voor iedereen

Ontdek de magie van volautomatische koffiebereiding met de Franke FoamMaster 850 Naast een schier oneindige keuze aan drankcreaties heeft de FoamMaster 850 perfecte crème en fantastisch melkschuim te bieden. Behalve intuïtieve bediening biedt het intelligente touchscreen ook de mogelijkheid om reclame af te beelden.

Persbericht lezen (Engels) PDF (130 KB)

Koffiegenot per knopdruk – met Franke capsulemachines

Met de lancering van twee capsulemachines onder de merknaam «K-fee® Professional System» betreedt Franke de capsulemarkt. Daarmee biedt Franke het complete spectrum nu 'uit één hand' aan. De capsulemachines C200 en C250 werden in samenwerking met de capsule-expert Krüger speciaal voor het commerciële segment ontwikkeld. U biedt de hoogste drankenkwaliteit en drankenvariëteit per knopdruk.

Persbericht lezen (Engels) PDF (61 KB)

Zeefdragers met Italiaanse flair brengen barista's in vervoering

De zeefdragermachines van Franke Coffee Systems overtuigen door ultramoderne techniek en Italiaanse flair. Zij gelden als echte klassiekers in de authentieke barista-traditie. Hiermee laten zich Italiaanse koffiespecialiteiten in hun volledige smaak- en intensiteitsgamma creëren.

Persbericht lezen (Engels) PDF (20 KB)

Aanvragen van de media

Vul uw voornaam in aub.
Vul achternaam in aub.
Geef u e-mailadres op a.u.b.
Gelieve ons meer informatie te verschaffen