Heel aanlokkelijk: perfecte koffie

Er is maar weinig dat mensen beter nader tot elkaar brengt dan koffie. Of het nu uw restaurant, kantoor, conferentieruimte of café betreft: kostelijke koffie schept onvergetelijke momenten. Ons hoogste doel zijn perfect bereide koffiecreaties die uw klanten en gasten volmaakt tevreden stellen. U zult enthousiast zijn over de ultieme smaakbelevenis.Helemaal naar uw smaak: de innovatieve koffiemachines van Franke

Perfecte oplossingen

Het maakt niet uit, hoeveel koffie u per dag met uw machine wilt bereiden, Franke levert voor ieder capaciteitsniveau de bijpassende volautomaat met het beste melkschuim. Van de A200 en de A600 tot en met de gloednieuwe A1000, onze veelzijdige Foammaster 850 of het capsuleapparaat C250FM – de allerbeste koffie en perfect melkschuim staan per direct tot uw beschikking …

 

Change the game with iQFlow™

iQFlow™ is een vernieuwende technologie die het traditionele espresso extractieconcept volledig revolutioneert. Deze technologie haalt door een constante druk tijdens de hele extractieduur meer smaak naar boven dan voorgaande systemen. U kunt er uw eigen, individuele smaakprofiel mee opstellen. Elk vooraf ingesteld smaakprofiel is gericht op real-time bereiding.

 

Perfect melkschuim

Als met de hand gemaakt: espresso en melkschuim zijn het enige wat u nodig heeft voor een verleidelijke cappuccino. Maar volmaakt genieten, zit hem in de details. Om de componenten tot in de perfectie met elkaar te verenigen, benodigt u het allerbeste melkschuim. Het dynamische melkschuim van onze volautomaten brengt iedere koffieliefhebber in vervoering – de consistentie kan specifiek voor elke drank worden ingesteld. Barista melkschuim voor cappuccino, latte macchiato of gearomatiseerde melkdranken. En of het melkschuim nu warm of koud is: in het glas serveert u altijd «the best foam in town».

  • Optie FoamMaster™
    Altijd fantastisch melkschuim inonovertroffen kwaliteit gegarandeerd –ook bij hoge uitgiftehoeveelheden en de hoogste eisen. kijk video

  • Optie melksysteem
    Perfect melkschuim (warme melk/warm melkschuim), exacte dosering voor elke drank.

Perfect bedienbaar

Koffiemachines van Franke zijn meervoudig onderscheiden voor hun gemakkelijke en intuïtieve bediening. Wij willen het werk in de gastronomie vereenvoudigen en sluiten daarbij geen compromissen ten aanzien van de kwaliteit in het kopje. Touchdisplays die volledig volgens uw behoeften geoptimaliseerd kunnen worden, vormen een belangrijk pluspunt voor uw personeel en zijn inmiddels voor al onze volautomaten in alle capaciteitsklassen beschikbaar.

 

Perfecte reiniging

De naleving van de strengste hygiënenormen (HACCP) is voor Franke vanzelfsprekend.
De keuze is aan u: kiest u voor de automatische reiniging EasyClean met handmatige toevoeging van reinigingsmiddel, of gaat u voor een volautomatische reiniging rondom de klok met de CleanMaster met geïntegreerde reinigingspatroon?

CleanMaster kijk video

EasyClean kijk video

Perfecte service

Wij leveren, installeren en trainen. Bij iedere verkochte machine zorgen wij voor een uitvoerige training van uw personeel zodat bediening, reiniging en het bijvullen van verbruiksmaterialen probleemloos verlopen Tips voor een gelijkblijvende hoge koffiekwaliteit horen daar vanzelfsprekend bij. Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe koffiemachine geheel volgens uw behoeften is geconfigureerd, wordt deze na de inbedrijfstelling door onze servicemonteurs individueel ingesteld.

Perfecte begeleiding

Als uw wereldwijde partner rond het thema “Koffie” staan wij u vanaf het eerste advies tot en met de verkoop en een levenslange service met onze experts terzijde. Ons servicenetwerk van hooggekwalificeerde technici ondersteunt u snel en efficiënt ter plaatse en waarborgt een optimale bedrijfsvoering.

De fantastische wereld van Franke koffiemachines