Change the game with iQFlow™

iQFlow™ is een vernieuwende technologie die het traditionele espresso extractieconcept volledig revolutioneert.

Deze technologie haalt door een constante druk tijdens de hele extractieduur meer smaak naar boven dan voorgaande systemen. U kunt er uw eigen, individuele smaakprofiel mee opstellen. Elk vooraf ingesteld smaakprofiel is gericht op real-time bereiding.

iQFlow™ creëert de ruimte voor een volledig nieuwe koffie-ervaring

Replay

Haal meer aroma uit de bonen

Tijdens dit intelligent extractieproces is er sprake van een gelijkmatige drukverdeling over het koffiemaalsel tijdens de hele extractieduur, waardoor u meer aroma uit de bonen haalt.

Creëer uw individuele smaakprofielen

iQFlow™ opent een nieuwe dimensie in smaakprofielen en biedt meer verscheidenheid bij het opstellen van een persoonlijk aromaprofiel - met dezelfde koffiebonen en dezelfde maalgraad.

Ontwikkel uw eigen constante koffie-ervaring

Met iQFlow™ heeft u het voordeel van vaste bereidingstijden en een absoluut constante koffiekwaliteit voor elke kop koffie, elke dag, op elke locatie. iQFlow™ monitort de extractie tijdens het bereidingsproces en past deze aan, in real-time.

iQFlow-brochure (EN) downloaden


Evaluatie door deskundigen

Wat vinden koffiedeskundigen van de intelligente koffie-extractie van Franke? Wij hebben feedback en beoordelingen vanuit de hele industrie verzameld.

Replay

Wetenschappelijk bewezen!

iQFlow™ is getest door verschillende koffiedeskundigen en door een vooraanstaand Swiss institute for scientific research, the Sensory department of the Zurich University of Applied Sciences.

Replay


Wilt u meer lezen over de diepgaande resultaten van onze wetenschappelijke sensorische analyse?
Download nu het iQFlow™ witboek


iQFlow™ is beschikbaar voor de volgende producten