iQFlow™ – consistente, hoge kwaliteit in elke kopje

Het draait allemaal om het moment waarop elk kopje koffie dat u bereidt een succes wordt.

Elke kopje koffie dat U serveert kan iemands allereerste koffiemoment op uw locatie zijn. Dus of u nu een restaurant, bakkerij, kantoor, gedeelde werkruimte, supermarkt, winkel of cafetaria bezit of runt, u moet ervoor zorgen dat elke eerste koffie-ervaring telt.

Laat uw koffiebusiness groeien, verhoog de klantenloyaliteit en de winst door geweldige koffie-ervaringen te serveren, kopje na kopje, van de eerste in de ochtend tot de laatste 's avonds.

Met iQFlow™, Franke's gepatenteerde, intelligente aroma-extractieproces, kunt u in elk kopje vertrouwen op een consistente, hoogwaardige kwaliteit. Door de programmeerbare aromaprofielen is iQFlow™ een essentiële technologie om bestaande klanten tevreden te houden, nieuwe koffieliefhebbers te overtuigen en uw koffiebusiness te laten groeien.

Praktische, bewezen wetenschap

iQFlow™ is uniek. Wetenschappelijke tests hebben aangetoond dat de iQFlow™-technologie de vooraf gedefinieerde extractieprofielen elke keer weet te herhalen. Dit betekent dat door de consistente prestaties en kwaliteit in het kopje elk giswerk en de noodzaak tot andere aanpassingen met succes worden weggenomen.

Optimaliseer uw bronnen

Geavanceerd en volledig automatisch haalt de iQFlow™-technologie van Franke nauwkeurig en efficiënt het volledige aroma, de smaak en de body uit elke gebrande koffieboon. Consistente, constante druk gedurende de hele extractietijd betekent dat elke gebrande boon optimaal wordt gebruikt voor elke drank op uw menu.

Creëer een kenmerkend aroma

Uw koffie heeft een kenmerkende smaak en aroma waaraan uw klanten gewend zijn. Met iQFlow™ kunt u beslissen hoe u deze smaakprofielen ontwikkelt en creëert, zodat ze uw visie uitdrukken en uw klanten aanspreken. En als u eenmaal de perfecte koffie-ervaring hebt ontworpen, heeft elke koffiedrank die u serveert dezelfde smaak en kwaliteit als de laatste keer dat u hem serveerde, ongeacht of het een minuut geleden was, vorige maand of zelfs op een andere locatie.


Ontdek meer over iQFlow™ in onze laatste video

Replay

Ontdek meer over koffietechnologie van Franke

Naar het overzicht