Een stap voor dankzij een betere koffie-ervaring.

De koffiecultuur over de hele wereld ondergaat een ontwikkeling. Hetzelfde geldt voor de constant groeiende verwachtingen van koffieliefhebbers wereldwijd. Om aan deze eisen te kunnen voldoen en de respectievelijke concurrenties een stap voor te blijven, moeten onze partners en klanten de dag in dag uit, kopje na kopje, de beste kwaliteit in het kopje kunnen waarborgen, hun aanbod aan hun publiek kunnen aanpassen en continu hun klantervaring verbeteren.


Uw koffiecompetentie verbetering vertaalt zich in beter verkopen

Om koffie met een consistent uitstekende kwaliteit te kunnen aanbieden, heeft u niet alleen de juiste koffiemachine nodig, maar ook behoorlijk veel knowhow. Daarom biedt Franke met onze koffieseminars en sensoriële workshops haar klanten en partners de perfecte gelegenheid om de geheimen van de industrie uit te diepen.

Tijdens de Franke Coffee Competence trainingscursussen wordt de aandacht gericht op de praktische toepasselijkheid, de deelname van de deelnemers en de toepassing van alles dat ze geleerd hebben in de bereiding van koffie. Zo biedt de IQFlow™ Taste Profiling Workshop, bijvoorbeeld, de gelegenheid om in de praktijk kennis te maken met de modernste technologie, deze zelf toe te passen en de resultaten in een gezamenlijke proefsessie te beoordelen.

Praat met experts en ontdek de verrassende kanten en geheimen van het succes van koffiespecialisten.

Het Coffee Competence Programma is opgesteld en wordt gehouden door Inga Schäper, een internationaal beroemde koffie-expert met een jarenlange ervaring. Over de jaren heeft Inga Schäper haar kennis en passie voor koffie opgebouwd en verder uitgediept en projecten gevolgd die het volledige koffieverwerkingsproces betroffen, van de groene koffieboon tot het roosteren en het zetten van koffie. Inga Schäper is in elke koffiewereld thuis, ongeacht of als een gecertificeerd jurylid is tijdens de SCA World Barista Kampioenschappen (WBC), het opzetten en verder ontwikkelen van trainingscentra of als initiator van het "SCAE Koffiediplomasysteem" (tegenwoordig het "SCA Koffie-skill-programma").

Waar koffie-experts hun kennis delen om de koffie-ervaring van de toekomst te creëren.

Wij van Franke spannen ons in om de meest inspirerende en belonende koffie-ervaringen te creëren en aan de creatie ervan bij te dragen, zodat onze partners en klanten hun aanbod van de rest kunnen onderscheiden, meer gelegenheid hebben om te exploreren en constant gepassioneerde koffieliefhebbers over de hele wereld kunnen verrassen.

iQCircle is een platform gewijd aan de uitwisseling en exploratie waar Franke de belangrijke opinieleiders binnen de koffiebusiness samenbrengt om nieuwe trends, ideeën en meningen te discussiëren.