Coffee Systems – Make It Wonderful

Kostelijke koffie schept onvergetelijke momenten. Bij het ontwikkelen van onze producten gaan we te rade bij gastronomen, vragen we koffiebranders en koffieliefhebbers naar hun specifieke behoeften en werken we onvermoeibaar om onze producten verder te verbeteren. Die kennis, gecombineerd met onze passie, inspireert ons dagelijks bij onze missie: “Make It Wonderful”.


Fantastisch veelzijdig

Of het nu gaat om traditionele cafés, bedrijfskantines of tophotels: het schitterende assortiment van Franke Coffee Systems biedt voor elke behoefte de bijpassende koffiemachine – en steevast koffiegenot op barista-niveau.

A1000: De nieuwe dimensie in koffiegenot

Het product van onze gecombineerde know-how, ervaring, vernieuwingsdrang en passie, heet de Franke A1000. Hij vervult perfect alle wensen die aan een lievelingskoffie worden gesteld; hoe speciaal en individueel ook. Met voor multimedia geschikte gebruikersinterface, geïntegreerde FoamMasterTM voor een fabuleuze schuimkwaliteit en standaard CleanMaster voor maximale hygiëne. Hartelijk welkom in de nieuwe dimensie van koffiegenot.

Internet of Things: koffiemachines worden intelligent

U profiteert straks niet alleen van de gebruiksvriendelijkheid en de efficiëntie van onze koffiemachines. Aansluiting op het internet brengt u nog een stap verder: blijf voortdurend up-to-date over drankverkoopstatistieken en machinereinigingsprotocollen.

De fantastische wereld van Franke koffiemachines