Volautomatische Koffiemachines

lees meer

Coffee Systems – Make It Wonderful

Kostelijke koffie schept onvergetelijke momenten. Bij het ontwikkelen van onze producten gaan we te rade bij gastronomen, vragen we koffiebranders en koffieliefhebbers naar hun specifieke behoeften en werken we onvermoeibaar om onze producten verder te verbeteren. Die kennis, gecombineerd met onze passie, inspireert ons dagelijks bij onze missie: “Make It Wonderful”.


Innovatie wordt een uitnodiging: Wat is de volgende stap?

De Franke S700 halfautomatische machine laat twee koffiewerelden versmelten: de intelligente technologie van onze volautomatische A-Line en de creatieve capaciteit van een 2-step machine.

Bij een 2-step machine worden de gebruikers op talloze manieren gevraagd hun creativiteit aan te spreken en, net als bij de nieuwste volautomaat, is hij heel eenvoudig in het gebruik en biedt hij de gebruiker een uitmuntende ervaring. Maar het zijn de professionals, zoals u, die beslissen wat er nu gaat gebeuren.

Revolutionair met iQFlow™

iQFlow™ is een vernieuwende technologie die het traditionele espresso extractieconcept volledig revolutioneert.

iQFlow™ creëert de ruimte voor een volledig nieuwe koffie-ervaring.

Fantastisch veelzijdig

Of het nu gaat om traditionele cafés, bedrijfskantines of tophotels: het schitterende assortiment van Franke Coffee Systems biedt voor elke behoefte de bijpassende koffiemachine – en steevast koffiegenot op barista-niveau.

De fantastische wereld van Franke koffiemachines