Om Franke

38---Franke-from-the-Air_770x194

  

En presentasjon av Franke


Franke er et sveitsisk selskap som opererer på mange markeder over hele verden. Selskapet ble etablert i 1911, og Franke produserte sin første vask i 1925.


Franke er verdens største produsent av kjøkkenvasker og er ledende på forskning og utvikling av nye materialer og produkter til kjøkkenet. Franke Norge er en del av Franke Nederland B.V., og integrert i Franke Kitchen System Division.


Dagens moderne vask har knapt noen likhetstrekk med den opprinnelige versjonen. Det er lenge siden en vask var en diger utslagsvask montert på veggen med et avløp i tre ved siden av. I dag spiller kjøkkendesign en viktig rolle i oppgraderingen av boliger, og en vask er ikke lenger bare et hverdagslig hjelpemiddel.


Nå designes vasken med estetikk for øyet, og resultatet skal kombinere det moderne med det funksjonelle. I tillegg kan man velge mellom et mye større utvalg av materialer, farger, stiler og størrelser. Franke ligger alltid i tet når det gjelder å implementere innovativ design i produksjonen av nye modeller og materialer.