Απορροφητήρες Faber

file

 

 

Η Faber είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ανοξείδωτης καμινάδας στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1955 και για περισσότερο από 50 χρόνια, η Faber φροντίζει για την υγιεινή και την άριστη ποιότητα στο χώρο της κουζίνας. Ως παγκόσμιος ηγέτης στους απορροφητήρες έχει αναπτυχθεί σε εννέα χώρες και τρεις ηπείρους, με παραγωγικές μονάδες στην Ευρώπη, Ασία και Αμερική και έδρα το Fabriano της Ιταλίας.

 

Το ισχυρό πνεύμα αποφασιστικότητας της εταιρίας την έχει οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σε παγκόσμιο επίπεδο, χάρη στις εξαγορές παραγωγικών μονάδων.

 

Ο όμιλος κατέχει κυρίαρχη θέση στην Ιταλία και έχει πλέον εξαπλωθεί σε χώρες όπως Σουηδία, Γαλλία, Τουρκία, Ινδία, Κίνα και Αργεντινή, με τμήμα μάρκετινγκ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Σήμερα η εταιρία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην παραγωγή όσο και στην τεχνολογική εξέλιξη των απορροφητήρων. Βασιζόμενη στα ακόλουθα πλεονεκτήματά της – τη δέσμευση, τη σταθερότητα, το πάθος και το δυναμισμό, η εταιρία βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη.

 

Η Faber έχει αλλάξει την έννοια του απορροφητήρα, μετατρέποντάς τον από μια απλή εντοιχιζόμενη συσκευή σε μια συσκευή υψηλής αισθητικής, που αναβαθμίζει την αισθητική διαμόρφωση του χώρου της κουζίνας αλλά και συμβάλει καθοριστικά στη λειτουργική αξιοποίηση του. Ο σχεδιασμός των απορροφητήρων Faber βασίζεται στην αρχή του περίφημου Αμερικάνου αρχιτέκτονα Louis Henry Sullivan ότι, "η μορφή ακολουθεί τη λειτουργία". Το design είναι σημαντικό, αλλά αν μια σειρά απορροφητήρων δεν λειτουργεί σωστά ή δεν παρέχει επαρκή εξαερισμό για την κουζίνα, τότε οι πελάτες δεν θα είναι ικανοποιημένοι.

 

Ο όμιλος Franke, η Ελβετική πολυεθνική που κατέχει ηγετικό ρόλο στα ολοκληρωμένα συστήματα κουζίνας έχει αναθέσει στη θυγατρική της Faber, την εξέλιξη των προϊόντων για τη διαχείριση του αέρα στο χώρο της κουζίνας. Η Faber πιστεύει στα προϊόντα της, δίνει βάρος στην ανάπτυξή τους και στον ανταγωνισμό. Διακατέχεται από μία ιδιαίτερα καινοτομική προσέγγιση, τον συνδυασμό του design με τη λειτουργικότητας και την απόλυτη υγιεινή. Η ποιότητα έχει πρωταρχικό ρόλο και στη Faber θεωρείται δεοντολογική προσέγγιση για κάθε έργο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22991-50010.