Porcelæn

file

Porcelæns vaske har gennem årtier været benyttet i køkkenet. Vaskene tåler høje temperaturer og overfladen er coated med en smud -og vandafvisende "ceramic plus" behandling, som letter den daglige rengøring af vasken.

Ridsefast:

Franke´s porcelænsvaske er produceret ved en hård porcelænsbrænding som gør overfladen ekstra stærk, men samtidig medfører den hårde brænding også øgede udfordringer med hensyn til sorte streger fra gryder, bestik og andre metalgenstande på overfladen. Sorte streger er dog kun af kosmetisk betydning. Der kan med succes anvendes keramik viskelæder til fjernelse af disse. Er der opstået decideret ridser i overfladen, har viskelæderet dog ingen effekt.

Modstandsdygtig:

Frugtsafter, kaffe, vin og rengøringsmidler, som bruges dagligt i husholdningen, efterlader ingen spor på overfladen.

Hvordan jeg bedst rengøre min Porcelænsvask ?

Til rengøring af porcelænsvaske med "ceramic plus" overflade benyttes almindelig opvaskemiddel og en grydesvamp med den bløde, ikke ridsende overflade eller micro fiber klude. Undgå ligeledes brugen af skurepulver eller lignende, da den smudsafvisende "ceramic plus" effekt hurtigere vil aftage.

Rengør vasken dagligt med opvaskebørsten, opvaskemiddel og derefter aftørring. Derved minimeres risikoen for eksterne angreb på overfladen samt kalkaflejringer.
Slagfast:

Den hårde porcelænsbrænding gør overfladen meget  modstandsdygtig mod stød og slag, men spidse og tunge genstande kan permanent skade vasken, hvis de rammer ned på vasken med stor kraft.