Ceramic by Franke

file
  • Franke Ceramic (porțelan) Surface reprezintă o categorie nouă pe care o propunem atât pentru blaturile de bucătărie, chiuvete, cuve, podele, băi, mobilier cât și pentru placări interioare și exterioare de clădiri.
  • Bazat pe o tehnologie de producție extrem de inovativă, materialul Franke Ceramic Surface este produs din materii prime de înaltă calitate și este livrat sub formă de plăci ceramice cu dimensiunea de 300 x 100 cm, rezistente și ușoare, cu o grosime de 5,5 mm, plate și ușor de manevrat. Caracteristica de bază a acestui material este grosimea minimă care îl recomandă pentru o gamă variată de aplicații, aplicații în care flexibilitatea și utilizarea fără probleme sunt o cerintă expresă.
  • Atunci cand este nevoie de o grosime mai mare a materialului (de exemplu: blaturi pentru bucătărie sau mobilier de baie), utilizarea unui substrat adecvat este necesară pentru a asigura rezistența la curbare, planeitatea și rezistența la coroziune a suprafeței finale. Franke oferă doua soluții: un substrat cu fagure din aluminiu sau, ca alternativă, spumă din polistiren.

file
file
  • Rezistența chimică: Franke Ceramic Surface este rezistent atât la solvenți organici cât și anorganici , la dezinfectanți și detergenți. Este extrem de ușor de curățat în același timp suprafața păstrându-și caracteristicile și rămânând neafectată.
  • Igiena: Se pretează perfect în a fi folosit în spații unde se pregătește și gătește mâncarea, datorită rezistenței sale sporite la temperaturi ridicate și totodată având avantajul de a nu absorbi mirosuri sau lichide. În plus, nu permite formarea mucegaiului , a ciupercilor și bacteriilor.
  • Reacția la foc: Nu conține în compoziția lui niciun material organic, prin urmare este foarte rezistent la foc și temperaturi ridicate.
  • Rezistența la uzură: Franke Ceramic Surface este în mod deosebit rezistent la zgârieturi și frecare în profunzime (are o duritate de 8 pe scara Moh), de asemenea fiind foarte rezistent la lovituri puternice și încărcături cu o greutate mare.
  • Conservarea culorii: Este rezistent la radiațiile ultraviolete. Culorile nu sunt afectate chiar și când suprafața este expusă la condiții meteo extreme.
  • Absortia de apă aproape de 0: Materialul nostru sfidează înghețul și se adaptează oricăror tipuri de condiții meteorologice și atmosferice.

file