YKSITYISYYS- JA EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

FRANKE Holding AG ja sen tytäryhtiöt (joista yhdessä käytetään nimitystä ”FRANKE”, ”yhtiö”, ”me” tai ”meidät” jne.) ovat sitoutuneet lujasti yksityisyytesi suojaamiseen. FRANKE arvostaa kiinnostustasi tuotteisiinsa ja vierailuasi tällä sivustolla. Yksityisyytesi on meille tärkeää, ja haluamme, että tunnet olosi mukavaksi sivustollamme vieraillessasi. Käsittelemme sivustoillamme käydessäsi kerättyjä henkilötietoja lain vaatimusten mukaisesti. Tällä yksityisyyskäytännöllä (”yksityisyyskäytäntö”) haluamme kertoa turvatoimistamme.

1. REKISTERINPITÄJÄ

Yleisen tietosuoja-asetuksen (”GDPR”) tai muiden sovellettavien lakien määritelmän mukainen rekisterinpitäjä on Franke-yhtiö, jonka nimi mainitaan verkkosivuston tiedoissa.

2. HENKILÖTIEDOT

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön; tunnistettavissa on henkilö, joka voidaan tunnistaa suoraan tai välillisesti, erityisesti tunnisteen perusteella, joka voi olla nimi, tunnistenumero, sijaintitieto, verkkotunniste tai yksi tai useampi erityispiirre, joka ilmaisee kyseisen luonnollisen henkilön fyysisen, fysiologisen, geneettisen, psykologisen, taloudellisen, sosiaalisen tai kulttuuri-identiteetin. Niihin sisältyvät muun muassa etu- ja sukunimesi, katu- ja sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja syntymäaikasi. Henkilötiedot voivat olla missä tahansa muodossa (esim. paperilla, sähköisessä muodossa, videolla tai äänitiedostona). FRANKE on sitoutunut varmistamaan tarvittavilla toimilla, että kaikkia henkilötietoja, joita se käsittelee, käsitellään oikeudenmukaisesti ja lain vaatimalla tavalla. Kaikkien työntekijöidemme, tietojenkäsittelijöidemme ja palveluja tarjoavien kolmansien osapuolten, joilla on pääsy henkilötietoihin, on kunnioitettava henkilötietojen luottamuksellisuutta ja noudatettava tätä yksityisyyskäytäntöä. Keräämme henkilötietoja ainoastaan silloin, kun lähetät niitä meille rekisteröitymällä, täyttämällä lomakkeita tai lähettämällä sähköpostiviestejä, osana tuotteiden tai palveluiden tilausta, tilattavia tuotteita koskevia tiedusteluja tai pyyntöjä tai vastaavissa tilanteissa, joissa olet päättänyt luovuttaa tiedot meille.

Tietokanta ja sen sisältö säilyvät FRANKEn hallussa tai niillä tietojenkäsittelijöillä ja palvelimilla, jotka toimivat puolestamme ja vastaavat toiminnastaan meille.

Hallinnoimme meille luovuttamiasi henkilötietoja ja vastaamme niiden käytöstä. Joitakin näistä tiedoista voidaan säilyttää tai käsitellä tietokoneilla, jotka sijaitsevat eri oikeudenkäyttöalueilla, esimerkiksi Yhdysvalloissa, missä tietosuojalait voivat poiketa sen oikeudenkäyttöalueen tietosuojalaeista, jolla itse asut. Tällaisissa tapauksissa varmistamme, että käytössä on asianmukaiset suojaustoimet, jotka edellyttävät kyseisessä maassa olevalta tietojenkäsittelijältä tietojen suojaamista tavoilla, jotka vastaavat asuinmaassasi käytössä olevia suojaustapoja.

3. HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄSITTELY – OIKEUDELLINEN PERUSTA

Voit käyttää verkkosivustoamme paljastamatta henkilötietojasi. Henkilötietojen luovuttaminen ei ole edellytys verkkosivustomme käytölle, paitsi jos se on tarpeen tuotteen tai palvelun toimittamiseksi sinulle tai viestimiseksi verkkosivustomme kanssa sinun pyynnöstäsi. Seuraavassa selitetään, miten keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietoja verkkosivustollamme:

a)    Tiedot verkkosivustollamme vieraillessasi

Kun käytät verkkosivustoamme, tietoja voidaan käsitellä verkkosivustomme kanssa kommunikoinnin mahdollistamiseksi tai turvallisuustarkoituksiin, kuten asiattoman käytön estämiseksi, vikojen määrittämiseksi tai testausta varten. Keräämämme tiedot voivat sisältää Internet-palveluntarjoajasi nimen, verkkosivuston, jonka kautta päädyit verkkosivustollemme, vierailusi päivämäärän ja kellonajan, sivustot, joilla vierailet verkkosivustomme kautta, ja IP-osoitteesi. Tämä käsittely on tarpeen palveluidemme tarjoamiseksi, tai se perustuu kommunikointimme hallintaan liittyvään oikeutettuun etuumme. Oletamme, että tämä on sinunkin etusi mukaista, koska verkkosivustoamme ei voida näyttää ilman tällaista kommunikointia. Voit vastustaa tietojesi käsittelyä tätä tarkoitusta varten tulevaisuudessa ilmoittamatta mitään syytä. Haluaisimme kuitenkin huomauttaa, että henkilötietojasi voidaan käsitellä myös ilmoitettuasi sivustolla vastustavasi sitä, koska teknisistä syistä välttämätöntä käsittelyä ei voida lopettaa sivuston yksittäisiä käyttäjiä varten tai yleensä. Siksi käsittelylle voi olla pakottavia syitä, jotka ylittävät etusi, oikeutesi ja vapautesi. Jos haluat estää edellä kuvatun käsittelyn, voit yksinkertaisesti lopettaa sivustollamme käymisen. Tällaiset tiedot poistetaan istunnon jälkeen, ellei turvallisuuteen liittyvä tapahtuma vaadi pidempää säilytystä tutkimus- tai dokumentaatiosyistä.

b)    Tiedot asiakastilin luomista varten

Jos luot asiakastilin verkkosivustollamme, antamiasi tietoja (esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, nimike ja käyttötiedot) säilytetään ja käsitellään FRANKEn asiakastietokannassa. Näitä tietoja käsitellään sopimuksen ehtojen täyttämistä tai sopimusta edeltävien toimenpiteiden suorittamista varten. Voit milloin tahansa poistaa asiakastilisi käytöstä ja/tai vastustaa henkilötietojesi jatkosäilytystä ja käyttöä tähän tarkoitukseen tulevaisuudessa syytä ilmoittamatta ottamalla yhteyttä alla ilmoitettuun osoitteeseen. Jos vastustat tietojen käsittelyä, poistamme henkilötietosi välittömästi. Jos poistat asiakastilisi käytöstä, poistamme myös asiakastilisi.

c)    Yhteydenottosi yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin välityksellä

Jos otat FRANKEen yhteyttä (esim. yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin avulla), se säilyttää ja käsittelee henkilötietojasi, jotka annat sille yhteydenottolomakkeella. Näet kulloisestakin yhteydenottolomakkeesta, mitä tietoja sen avulla kerätään. Näitä tietoja säilytetään ja käytetään ainoastaan pyyntöihisi vastaamiseksi ja/tai yhteyden muodostamiseksi ja asianmukaista teknistä hallinnointia varten. Näitä tietoja käsitellään sopimuksen ehtojen täyttämiseksi, sopimusta edeltävien toimenpiteiden suorittamiseksi tai silloin, kun käsittely on myös meidän oikeutetun etumme mukaista ilman, että ristiriidassa olevat edut olisivat tärkeämpiä kuin sinun etusi tässä asiassa, koska näiden pyyntöjen käsittely on meidän molempien etujen mukaista.

Kun pyyntö on käsitelty loppuun, säilytämme dokumentoidun kommunikoinnin ainoastaan silloin, kun laki vaatii sitä, kun sille on määritetty lakisääteisiä säilytysaikoja tai rajoittavia säädöksiä tai kun jatkosäilytys on tarpeen lakisääteisten vaatimusten selittämiseksi, panemiseksi täytäntöön tai puolustamiseksi.

d)    Rekisteröintitiedot uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä

Jos rekisteröidyt uutiskirjepalvelumme käyttäjäksi, FRANKE säilyttää ja käsittelee henkilötietojasi (esim. nimeäsi, katu- ja sähköpostiosoitettasi) markkinointi-, mainonta- tai myynninedistämistarkoituksiin. Näiden tietojen käsittely perustuu suostumukseesi tai tapahtuu sopimuksen ehtojen täyttämiseksi. Tässä tapauksessa lähetämme sinulle säännöllisesti myynninedistämistietoja FRANKEn tuotteisiin, palveluihin, tarjouksiin tai tapahtumiin liittyvistä palveluista ja tuotteista. Voit halutessasi milloin tahansa kieltäytyä vastaanottamasta näitä uutiskirjeitä tulevaisuudessa ottamalla yhteyttä alla mainittuun yhteysosoitteeseen tai lopettamalla tilauksen uutiskirjeessä tarjotun tilauksenlopettamistoiminnon avulla. Kun olet lopettanut tilauksesi, sähköpostiosoitteesi poistetaan välittömästi uutiskirjeemme jakelulistalta, lukuun ottamatta tilauksen lopettaneiden tietokantaamme jäävää kopiota, jota pidämme oikeutetun intressimme perusteella, jotta voimme varmistaa, ettei sinulle enää lähetetä uutiskirjeitä.

e)    Tietojen paljastaminen

Voimme paljastaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille ottaaksemme tämän yksityisyyssuojan ja muita sopimuksia käyttöön tai soveltaaksemme niitä tai suojellaksemme FRANKEn, asiakkaidemme tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta. Tähän sisältyy tietojen vaihtaminen muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa petosten ehkäisemiseksi ja luottoriskien vähentämiseksi sekä pankin verkkokauppaamme varten tarjoaman maksukanavan käytön yhteydessä tilatuista tuotteista suoritettavien maksujen käsittelemiseksi. Toimitamme henkilötietoja myös valtion virastoille ja lakia säätäville ja muille viranomaisille lain tai asetuksen edellyttämällä tavalla. Tällainen tietojen luovuttaminen voi olla välttämätöntä lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi tai yleisen edun nimissä suoritettavan tehtävän hoitamiseksi, tai se voi perustua meidän tai kolmannen osapuolen perusteltuun intressiin. Viimeksi mainitussa tapauksessa sinulla on oikeus vastustaa tällaista käyttöä, mutta me saatamme silti käsitellä tietoja edelleen, jos voimme esittää pakottavat oikeutetut perusteet, jotka ylittävät sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi; tai mikäli se on välttämätöntä lakisääteisten vaatimusten esittämiseksi, panemiseksi täytäntöön tai puolustamiseksi.

4. EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

4.1. YLEISTÄ

4.2. KÄYTTÄJÄKYSELYT

Osallistuminen verkkosivustollamme silloin tällöin järjestettäviin käyttäjäkyselyihin on vapaaehtoista. Käytämme näiden kyselyjen toteuttamisessa toimintoevästeitä. Käyttäjäkyselyiden avulla tallennettavat tekniset tiedot ovat samoja tietoja, joita tallennetaan käyttäjien vieraillessa verkkosivustollamme (ks. edellä). Käyttäjäkyselyn aikana antamiasi vastauksia ei yhdistetä henkilötietoihisi, kuten IP-osoitteeseesi.

5. VERKKOSIVUSTOLLEMME SISÄLLYTETYT KOLMANSIEN OSAPUOLTEN PALVELUT JA SISÄLLÖT

Sisällytämme verkkosivustollemme kolmansien osapuolten palveluja ja/tai sisältöjä. Kun käytät tällaisia kolmannen osapuolen palveluja tai kun näytölle tulee kolmannen osapuolen sisältöä, sinun ja kyseisen palveluntarjoajan välillä tapahtuu kommunikointitietojen siirtoa teknisistä syistä. FRANKE ei kontrolloi tällaisia verkkosivustoja hallinnoivien kolmansien osapuolten verkkosivustoja eikä niiden yksityisyyskäytäntöjä. Verkkosivustoja tarjoavien kolmansien osapuolten yksityisyyskäytännöt voivat poiketa FRANKEn käytännöistä, joten FRANKE ei voi vahvistaa eikä esittää mitään kolmansien osapuolten verkkosivustoja koskevia väitteitä. Tarkista nämä käytännöt, ennen kuin lähetät mitään henkilötietoja tällaisille verkkosivustoille.

Kyseinen palvelun- tai sisällöntarjoaja voi käsitellä tietojasi myös omiin tarkoituksiinsa. Tietomme mukaan olemme määrittäneet palvelut ja sisällön, joiden tarjoajien tiedämme käsittelevän tietoja omiin tarkoituksiinsa, siten, että kommunikointi muihin tarkoituksiin kuin heidän palveluidensa tai sisältönsä esittämiseen verkkosivustollamme on estetty tai että kommunikointi tapahtuu vasta sitten, kun käyttäjä on aktiivisesti päättänyt käyttää kyseistä palvelua. Koska emme pysty kontrolloimaan kolmansien osapuolten keräämiä ja käsittelemiä tietoja, emme kuitenkaan pysty antamaan sitovia tietoja tietojesi käsittelyn laajuudesta ja tarkoituksesta.

a)    Verkkosivuston linkit:

Verkkosivustomme voi sisältää linkkejä kumppanuusverkostomme, jälleenmyyjiemme, tytäryhtiöidemme tai muiden kolmansien osapuolten verkkosivustoille tai verkkosivustoilta. Kun käytät tällaisia linkkejä, poistut automaattisesti FRANKEn verkkosivustolta. FRANKE ei kontrolloi tällaisia verkkosivustoja hallinnoivien kolmansien osapuolten verkkosivustoja eikä niiden yksityisyyskäytäntöjä. Verkkosivustoja tarjoavien kolmansien osapuolten yksityisyyskäytännöt voivat poiketa FRANKEn käytännöistä, joten FRANKE ei voi vahvistaa eikä esittää mitään kolmansien osapuolten verkkosivustoja koskevia väitteitä. Tarkista nämä käytännöt, ennen kuin lähetät mitään henkilötietoja tällaisille verkkosivustoille.

b)    Sosiaalisen median liitännäiset:

FRANKE käyttää sosiaalisten verkostojen, kuten Facebookin, Google+:n, LinkedInin ja Twitterin, niin sanottuja sosiaalisen median liitännäisiä (jäljempänä ”painikkeita”). Verkkosivustollamme käydessäsi nämä painikkeet ovat oletusarvoisesti poissa käytöstä, mikä tarkoittaa, että ne eivät lähetä tietoja kyseisiin sosiaalisiin verkostoihin ilman, että teet itse mitään. Ennen kuin voit käyttää näitä painikkeita, sinun on aktivoitava ne napsauttamalla niitä. Silloin ne pysyvät aktiivisina, kunnes poistat ne jälleen käytöstä tai poistat evästeet (katso kohtaa ”Evästeet”).

Niiden aktivoinnin jälkeen muodostuu suora linkki kyseisen sosiaalisen verkoston palvelimelle. Sen jälkeen painikkeen sisältö lähetetään sosiaalisesta verkostosta suoraan selaimellesi, joka sisällyttää ne verkkosivustolle. Painikkeen aktivoinnin jälkeen sosiaalinen verkosto voi hakea tietoja riippumatta siitä, oletko vuorovaikutuksessa painikkeen kanssa vai et. Jos olet kirjautuneena sosiaaliseen verkostoon, verkosto voi yhdistää verkkosivustolla käyntisi kyseiseen käyttäjätiliisi. Sosiaalinen verkosto ei voi yhdistää muilla FRANKEn verkkosivustoilla käyntiäsi kyseiseen käyttäjätiliisi, paitsi jos ja ennen kuin aktivoit kyseisen painikkeen myös siellä.

Jos olet sosiaalisen verkoston käyttäjä etkä halua yhdistää verkkosivustokäyntisi yhteydessä haettuja tietoja käyttäjätietoihisi, sinun on kirjauduttava ulos kyseisestä sosiaalisesta verkostosta ennen painikkeiden aktivoimista.

Emme voi vaikuttaa niiden tietojen laajuuteen, joita sosiaaliset verkostot keräävät painikkeidensa kautta. Sosiaalisten verkostojen tietojenkäyttöilmoitukset antavat tietoja niiden tietojen tarkoituksesta ja määrästä, joita he keräävät, näiden tietojen käsittelystä ja käytöstä, oikeuksistasi ja asetuksista, joita voit käyttää yksityisyytesi suojelemiseen.

Jos haluat lisätietoja tietojesi keräämisen ja käsittelyn laajuudesta ja tarkoituksista, katso niiden palveluntarjoajien tietosuojailmoituksia, joiden palveluja ja/tai sisältöjä sivustomme sisältävät ja jotka ovat vastuussa tietojesi suojauksesta tässä yhteydessä.

6. TIETOJA KÄSITTELEVÄT KOLMANNET OSAPUOLET

Emme välitä henkilötietoja kolmansille osapuolille, ellei se ole tarpeen sopimuksen ehtojen täyttämiseksi, elleivät asianmukaiset lakisäädökset salli sitä tai ellet ole antanut siihen suostumustasi. Tästä huolimatta FRANKE voi antaa toisten yritysten tai henkilöiden (jäljempänä ”käsittelijöiden”) tehtäväksi suorittaa tiettyjä tehtäviä puolestaan. Niin tehdessään se voi joutua antamaan käsittelijöille oikeuden käyttää henkilötietoja. FRANKEn käsittelijöitä vaaditaan säilyttämään henkilötietojen luottamuksellisuus, eivätkä he saa käyttää tietoja mihinkään muihin kuin FRANKEn määrittämiin tarkoituksiin. Esimerkkejä käsittelijöiden suorittamista tehtävistä ovat muun muassa tilanteet, joissa liikekumppanit tai alihankkijat tarjoavat teknisiä, maksu- tai toimituspalveluja tai luottoriskien pienentämiseen tai petosten ehkäisyyn tähtääviä toimia, analyysitehtävät, hakupalvelujen tarjoaminen tai konsernin sisäinen tietojen käsittely. Heillä on pääsy ainoastaan sellaisiin henkilötietoihin, joita tarvitaan kyseisen toiminnon suorittamiseen. Erityisesti nämä käsittelijät eivät saa käsitellä tai käyttää henkilötietoja mihinkään muihin tarkoituksiin.

Ryhdymme asianmukaisiin toimiin joko sopimusteitse tai muutoin suojataksemme henkilötietoja, joita luovutamme käsittelijöillemme, ja varmistaaksemme, että käsittelijöillämme on käytössään riittävät juridiset, organisatoriset ja tekniset keinot, joilla he suojaavat henkilötietoja sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

7. TIETOTURVA

FRANKE on maailmanlaajuinen organisaatio, jolla on juridisia yksiköitä, liiketoimintaprosesseja, hallintorakenteita ja teknisiä järjestelmiä, jotka ylittävät maiden rajoja. Siksi yksityisyyskäytäntömme on suunniteltu suojaamaan henkilötietoja kaikkialla maailmassa. FRANKEn käytäntönä on tarjota henkilötietoja ainoastaan niiden valtuutettujen työntekijöiden, edustajien, urakoitsijoiden, yksiköiden ja käsittelijöiden käyttöön, joilla FRANKEn määritelmän mukaan on perusteltu tarve tietää tai saada tietoonsa ne velvollisuuksiensa suorittamiseksi. FRANKE käyttää teknisiä ja organisatorisia turvatoimia sille antamiesi ja sen hallinnoimien tietojesi suojaamiseen manipuloinnilta, häviämiseltä, tuhoutumiselta ja kolmansien osapuolten käsiin joutumiselta. Turvatoimiamme parannetaan jatkuvasti teknologian kehityksen mukaan.

Jos olemme antaneet sinulle (tai jos olet valinnut) salasanan, jolla pääset tiettyihin verkkosivustomme osiin, sinun vastuullasi on tämän salasanan pitäminen luottamuksellisena. Pyydämme, ettet kerro salasanaa kenellekään.

8. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Ellemme ole edellä ilmoittaneet erillisiä säilytysaikoja, niin tällöin sovelletaan näitä yleisiä sääntöjä:

Tietosi poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita aiottuihin tarkoituksiin tai jos perut suostumuksesi tai olet vastustanut niiden käyttöä perustellun etusi nojalla ja jos meillä ei ole oikeuksiasi ylittäviä oikeutettuja perusteita. Joissakin tapauksissa voidaan soveltaa pidempiä säilytysaikoja, koska laki (esim. vero- tai kauppalainsäädäntö) edellyttää sitä tai jos tietoja tarvitaan oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen. 

9. OIKEUTESI JA YHTEYSHENKILÖSI

Euroopan yleisen tietosuoja-asetuksen tai vastaavan sinuun sovellettavan lainsäädännön nojalla sinulla voi olla oikeus joihinkin tai kaikkiin seuraavista oikeuksista:

1. pyytää (i) tietoja siitä, säilytetäänkö henkilötietojasi, ja pyytää (ii) käyttöoikeutta säilytettäviin henkilötietoihisi ja/tai kopioita niistä, mukaan lukien tietojen käsittelyn syyt, kyseiset henkilötietoluokat, tietojen vastaanottajat sekä mahdolliset säilytysajat;

2. pyytää henkilötietojesi korjaamista, poistamista tai niiden käytön rajoittamista, esim. koska (i) ne ovat puutteellisia tai virheellisiä, (ii) niitä ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joihin ne kerättiin, tai koska (iii) suostumus, johon käsittely perustui, on peruttu;

3. kieltäytyä antamasta ja – sen vaikuttamatta tietojenkäsittelytoimiin, joita on suoritettu ennen suostumuksen perumista – perua milloin tahansa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn;

4. ryhtyä oikeustoimiin liittyen oikeuksiesi mahdolliseen rikkomiseen liittyvään henkilötietojesi käsittelyyn sekä tehdä valitus toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle;

5. vaatia (i) saada itsellesi ja uudelleenkäytettäväksi sinua koskevat henkilötiedot, jotka olet luovuttanut meille, jäsennellyssä, yleisesti käytössä olevassa ja koneluettavassa muodossa, ja (ii) lähettää tiedot toiselle rekisterinpitäjälle ilman esteitä meidän puoleltamme; mikäli se on teknisesti järkevää, sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi lähettämistä suoraan meiltä toiselle rekisterinpitäjälle.

Oikeus vastustaa:

Sinulla voi olla oikeus käyttää oikeuttasi vastustaa erityiseen tilanteeseesi liittyvistä syistä henkilötietojesi käsittelyä. Siinä tapauksessa pyydämme sinua toimittamaan meille tietoja erityisestä tilanteestasi. Esittämiesi tietojen arvioinnin jälkeen me joko lopetamme henkilötietojesi käsittelyn tai esitämme pakottavat lakisääteiset perusteemme käsittelyn jatkamiselle.

 

Pidätämme itsellämme oikeuden päivittää tai muuttaa tätä yksityisyyskäytäntöä ajoittain huomioidaksemme muutokset tavoissa, joilla käytämme henkilötietojasi, tai muuttuvat lakisääteiset vaatimukset. Tällaisten muutosten yhteydessä julkaisemme muuttuneen yksityisyyskäytännön verkkosivustollamme.

Jos sinulla on kysymyksiä tai valituksia, jotka liittyvät tämän yksityisyyskäytännön noudattamiseen meidän taholtamme, tai jos haluat hyödyntää edellä kuvattua oikeuttasi, ota meihin yhteyttä seuraavasti:

Verkkosivuston yritystiedoissa julkaistu Franke-yhtiö: napsauta tästä.

Tiedoksi: Tietosuojakoordinaattori

 

tai sähköpostitse osoitteeseen: placeholder_imprint_email

 

TOUKOKUU 2018