Leer Franke van verschillende kanten kennen

Franke is ontzettend veelzijdig. Wij vragen ons dus steeds opnieuw af hoe wij een product nog beter kunnen maken. Duik in de wereld van kwalitatief hoogstaande keukenoplossingen, die een hedendaags design met een hoge functionaliteit, bedieningsgemak en slimme techniek combineren.

Ontdek onze nieuwste innovaties en laat u inspireren!

Waterfilterkraan met Vital Capsule

Duurzaamheid / 30.04.2019

Waterfilterkraan met Vital Capsule

Introductie van het Vital capsule-waterfiltersysteem Een gezondere levenswijze betekent vaak dat er meer water gedronken moet worden, maar dat is voor sommigen niet zo gemakkelijk als er niet direct schoon water beschikbaar is. Dat willen we veranderen met ons Vital waterfiltersysteem.

Maris Free – Voor het gezin, geïnspireerd door de natuur

Kookplaten / 12.04.2018

Maris Free – Voor het gezin, geïnspireerd door de natuur

De Maris-productfamilie bestaat uit een uit meerdere delen bestaand keukensysteem waarmee de persoonlijke droomkeuken voor elke ruimte en elke kooksituatie kan worden ontworpen.

Video – De hoge kunst van het koken

Kookplaten / 09.04.2018

Video – De hoge kunst van het koken

Thuis in de keuken - Met zijn doordachte oplossingen vervult Franke keukendromen vrij naar het motto "Make It Wonderful".

Trotse winnaar van een IF Design Award 2018

Kranen / 09.04.2018

Trotse winnaar van een IF Design Award 2018

Deze kranen overtuigen met hun strakke, geometrische lijnen. Met hun glasfront in zwart of wit maken ze een duidelijk statement in de keuken. Combineer ze met de spoelbak, de kookplaat en de oven uit de Crystal-productfamilie en krijgt u een keuken, waarin de verschillende elementen perfect op elkaar zijn afgestemd.

De perfecte interactie

Kranen / 05.04.2018

De perfecte interactie

Met de drie productlijnen KWC ERA, KWC ZOE en KWC ONO is het net als met Sinatra en New York. Alles past perfect samen. Het ultieme bewijs dat we producten ontwikkelen waaraan de hoogste eisen kunnen worden gesteld - al meer dan 100 jaar.

Trotse winnaar van een IF Design Gold Award 2017

Kranen / 01.04.2018

Trotse winnaar van een IF Design Gold Award 2017

Het Franke Pescara-armatuur in een modern en elegant design zal u en uw gasten verrukken. Het roestvaststalen uiterlijk en het verchroomde oppervlak worden in een eersteklas kwaliteit geproduceerd, zodat er vrijwel geen watervlekken of vingerafdrukken te zien zijn.