Leer Franke van verschillende kanten kennen

Franke is ontzettend veelzijdig. Wij vragen ons dus steeds opnieuw af hoe wij een product nog beter kunnen maken. Duik in de wereld van kwalitatief hoogstaande keukenoplossingen, die een hedendaags design met een hoge functionaliteit, bedieningsgemak en slimme techniek combineren.

Ontdek onze nieuwste innovaties en laat u inspireren!

De intelligente afzuigkap

Afzuigkappen / 11.04.2018

De intelligente afzuigkap

In onze Think Next Corner op de stand van Franke laten we op indrukwekkende wijze zien hoe de digitale keukenwerkplek van morgen eruit kan zien. Het hoogtepunt is de design-afzuigkap "Cloud". Zijn naam zegt het al: in vorm en uiterlijk doet hij denken aan een wolk en lijkt boven de kookplaat te zweven.

De keuken als interactieve belevenis

Innovation / 07.04.2018

De keuken als interactieve belevenis

Interactiviteit in combinatie met een veelzijdige functionaliteit maken van deze keuken een unieke beleving. De keuken is tegelijkertijd home office, de basis voor de bereiding van lekkere en verrassende culinaire hoogstandjes en tevens de plek om vriendschappen te onderhouden en als perfecte gastheer of -vrouw voor de dag te komen.

Spoelbak en keukenaccessoires als één geheel

Innovation / 02.04.2018

Spoelbak en keukenaccessoires als één geheel

Hoe de werkprocessen in de keuken verder kunnen worden geoptimaliseerd, laat Franke met het nieuwe "Box Center" op de EuroCucina van dit jaar zien.